Säljsupport till Tech Data

Om tjänsten

Är du en driven person med intresse för teknik? För Tech Datas räkning söker vi dig med erfarenhet av försäljning och service, som nu vill ta steget in i en roll med fokus på kundrelationer. Detta är ett konsultuppdrag på minst 12 månader och du kommer att vara anställd hos oss på KFX HR-partner.

Om företaget

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med ca 200 medarbetare på det nordiska huvudkontoret i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland och omsätter ca 14,5 miljarder kronor på den nordiska marknaden. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

Arbetsuppgifter

Som HPE Sales Specialist hos Tech Data kommer du att bearbeta och sälja in HPE´s produkter till Tech Datas befintliga kunder. Du kommer att fungera som ett stöd i säljprocessen genom att förmedla kunskap om tjänsterna till kunderna via telefon och mail. Du kommer även att driva kampanjer, aktiviteter och events, där du möter kunder face-to-face. Som HPE Sales Specialist hos Tech Data arbetar du i ett team där det läggs vikt vid att jobba tillsammans mot gemensamma mål. Tech data erbjuder ett utmanande arbetsklimat där det alltid finns nära till skratt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har någon erfarenhet av försäljning/telemarketing/kundtjänst eller arbetat i butik.
  • Har ett intresse för teknik.
  • Pratar och skriver svenska och engelska flytande.
  • Arbetar strukturerat och konsultativt.
  • Du har lätt för att knyta nya kontakter och har en positiv inställning.

Din personliga inställning är avgörande för denna roll! Vi tror att du är en social, driven och orädd person. Du är engagerad och noggrann i ditt arbete, samtidigt som du motiveras av nya utmaningar. Du räds inte kontakten med nya människor och förstår dig på bra service.

Övrigt

Är du Tech Datas nya stjärna? Ansök redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och start för uppdraget är omgående. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan