Säljande Administratör

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll med administartion, kundservice och försäljning inom grafisk produktion.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Som konsult hos KFX är du vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ett mindre team och vi ser därför att du är prestielös, flexibel och har lätt för att sammarbeta med andra.
Du har dagligen kontakt med interna kunder och stöttar dina kollegor inom olika områden. Du trivs att arbeta självständigt och gillar att ta stort ansvar.
Vanliga arbetsuppgifter:

  • Ta emot ordrar
  • Projektledning
  • Lättar försäljning
  • Administration
  • Service mot beställare

Kvalifikationer

Du har goda datakunskaper och tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, reklambyrå eller tryckeri är meriterande.
Du trivs med att jobba mål- och kundfokuserat och tycker om att arbeta med frihet under ansvar. Företaget arbetar med grafisk produktion, så om du har erfarenhet från reklambyrå, tryckeri eller digitala lösningar så är det meriterande.

Du kommer arbeta i flera projekt och med projektledning därför ställer vi höga krav på noggranhet, struktur, ansvartagande och en vilja att alltid leverare över förväntan. Du trivs med högt tempo och drivs av nya utmaningar. Vidare arbetar du gärna lösnings- och kundorienterat samt självständigt men trivs även i ett nära samarbete med dina kollegor. Många av dina kontakter är internationella, därför ser vi att du kan engelska flytande.

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag via kfx.se.

Sista ansökningsdagen är 13/8
Start för uppdraget är v. 32 alt. v.33

Vi frågor kontakta Anna Berggren på 031- 711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan