Säkerhetstekniker till Lås & Maskinservice

Om tjänsten

Vi är nu i behov av en säkerhetstekniker som vill arbeta i ett mindre företag med trevlig och positiv stämning. Inom företaget är det korta beslutsvägar och tjänsten innefattar mycket ansvar och självständighet. Är du sugen på en ny utmaning inom säkerhetsbranschen där du får träffa mycket nya människor kan detta vara tjänsten för dig.

Om företaget

Lås & Maskinservice AB är ett säkerhetsföretag som bland annat erbjuder kunden helhetslösningar inom låssystem, passagesystem, värde- och dokumentförvaring. Vi är idag12 anställda och har en omsättning på ca 23 miljoner. Lås & maskinservice erbjuder kunden trygghet genom ett helhetsåtagande när det gäller anpassade säkerhetssystem. Detta innebär att vi projekterar, installerar, driftsätter, utbildar och även utför efterservice av aktuellt system. Hemsida; www.lasomaskin.se

Arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med installation av lås- och säkerhetssystem (svagström 24 volt). Du kommer också arbeta med driftsättning och felsökningar. Vidare kommer du att jobba med merförsäljning genom att vara ute på kundbesök samt ge instruktioner för lås- och säkerhetssystemen. Projektering och dokumentation efter kundbesök ingår också i arbetet. Mindre snickeriarbeten kan också förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot elektronik eller teknik alternativt likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter eller kommer från elbranschen och idag arbetar som exempelvis elektriker. Vidare är det meriterande om du har starkströmsbehörighet. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och i skrift samt att du har goda datakunskaper.
B-körkort är ett krav.
Som person söker vi dig som är serviceinriktad, flexibel och social. Vidare vill vi att du är stresstålig och prestigelös. Du är självgående i ditt arbete men trivs också i ett nära samarbete med dina kollegor. Då mycket av arbetet utförs hos kund måste du ha känslan för att hantera och vårda kundkontakter. Då mindre snickeriarbeten kan förekomma så är du en händig och praktisk person.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta KFX HR- partner på 060- 15 46 00.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 mån provtjänstgöring. Bakgrundskontroll och personlighetstester kommer att ske på slutkandidat.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 20/8.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan