Rekryteringsassistent på deltid till KFX HR-partner i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker dig som studerar HR idag, har minst ett år kvar av dina studier och vill arbeta deltid som rekryteringassistent. Hos oss på KFX HR-partner ges du möjlighet att arbeta i ett sammansvetsat team som präglas av gemenskap och framåtanda. Vi lägger stort fokus på kvalitet i arbetet och samtidigt ha roligt tillsammans. Tycker du det låter intressant? Läs vidare och sök till att bli vår kollega redan idag!

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Nu utökar vi med en ny kollega till vårt Stockholmskontor. Med över 30 års erfarenhet i branschen erbjuder vi våra kunder och anställda stabilitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent stöttar du konsultchefer, rekryterare och regionchef i det dagliga arbetet. I din roll är du delaktig i olika delar av rekryteringsprocessen och arbetar administrativt, primärt över telefon och mail. På KFX HR-partner är vi lyhörda för våra medarbetare och du ges möjligheten att utforma din egen utveckling. Här får du chansen att sätta dig brett in i HR-frågor och kombinera det teoretiska från din utbildning till det praktiska i arbetet. Du kommer även att bli certifierad i våra testverktyg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

 • CV-granskning och ett första urval
 • Telefonintervjuer med kandidater och boka in dem på intervjuer
 • Referenssamtal
 • Skriva kandidatpresentationer
 • Skriva annonser
 • Arbete med personlighetstester
 • Övrig personaladministration

Kvalifikationer

Vi ser att du studerar till personalvetare, beteendevetare eller läser motsvarande kurser i Stockholm eller Uppsala. Då arbetsbördan förändras över tid så ser vi att du har möjlighet att vara flexibel i att arbeta när vi har som störst behov. Du ska dock ha möjlighet att arbeta minst två heldagar i veckan och på heltid under loven för att vara aktuell för tjänsten.

Som rekryteringsassistent har du mycket kontakt med kandidater, konsulter och kunder. Krav för tjänsten är därför att du uttrycker dig korrekt och professionellt i tal och skrift. Du är även flytande i svenska och engelska.

Vårt arbetsklimat präglas av teamkänsla, ödmjukhet och god stämning, varför det är viktigt att du delar samma positiva och glada inställning som oss! Du drivs av att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och orädd inför nya situationer. Som person är du en ambitiös, lojal och social person. Du tycker om att ta ansvar och tar egna initiativ. Vidare är du van vid att arbeta med telefon och dator som främsta redskap. Vi arbetar i systemet Intelliplan och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemet.

Övrigt

Tjänsten är på deltid, internt på vårt Stockholmskontor som ligger på Sturegatan 38 intill Humlegården. Tillträde sker enligt överenskommelse, önskvärt under september månad.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan direkt! Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 alternativt caroline.dunvret@kfx.se.

Company logotype
 • Ansök senast 2020-09-30
 • Anställning:
 • Bransch: HR/Personal
 • Inkommet: 2020-09-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan