Redovisningsansvarig till Cale Access i Kista

Om tjänsten

Drivs du av att arbeta med redovisning i händelserik, internationell miljö, där innovation och nytänkande är vägledande? Är du redovisningsekonom med erfarenhet från internationell verksamhet och IFRS? För Cale Access räkning söker vi en redovisningsansvarig med ambitionen att ta sig an nya utmaningar! Cale Access Finance Team befinner sig i en intressant förändringsfas och söker nu en erfaren och engagerad Redovisningsansvarig.

Om företaget

Cale Access-gruppen erbjuder innovativa och effektiva parkeringslösningar. Cale, ett världsledande varumärke inom parkeringsbranschen med en omsättning på drygt 600 miljoner SEK, samt dotterbolag, distributörer och kunder över hela världen. Bolagets huvudkontor är placerat i Sverige, med dotterbolag i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA, Kanada, Italien och Malaysia.

Cale Access-gruppen är specialiserade på att anpassa teknik, vare sig det gäller parkeringsautomater, mobilbetalningslösningar, transaktionshantering eller centraliserade datasystem, och omvandla den till funktionalitet med fokus på både parkeringsoperatörern och bilisten. Produkterna, som främst marknadsförs under namnet Cale, möjliggör obemannad betalning i de flesta miljöer. Bolagets produkter är ofta en del i ett totalkoncept, där man levererar ett stort tjänsteinnehåll med mål att optimera kundernas verksamheter. Cale erbjuder de verktyg och den service som behövs för att tryggt kunna hantera alla funktioner för både avgiftsupptagning, biljettering, ekonomi, underhåll, drift och administration.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig hos Cale ansvarar du för kvalité i den finansiella rapporteringen av 3 juridiska bolag i koncernen. Du ansvarar för att säkerställa bolagets efterlevnad av lagar och regler, samt dess målsättning att behålla hög kvalité i den finansiella rapporteringen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Löpande redovisning, cashflow och valutaterminer
  • Moms-och skattedeklarationer samt rapportering av statistik
  • Redovisning av utvecklingsprojekt och anläggningstillgångar
  • Internredovisning
  • Rapportering av månads-och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar med ledning av IFRS
  • Inkomstdeklarationer för företagen
  • Genomföra löpande förbättringsprojekt

I denna tjänst rapporterar du direkt till Ekonomichefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 7-10 års erfarenhet av redovisningsarbete, samt cirka 5 års erfarenhet av en liknande roll. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning/företagsekonomi. Du har i tidigare roller arbetat med löpande redovisning och har bred kunskap om redovisningsstandarder inom svensk redovisning, momsfrågor, skatteregler och internkontroll. Du har tidigare arbetat med rapportering enligt IFRS och har erfarenhet av utvecklingsprojekt.

Som person är du analytiskt lagd och har ett noggrant och systematiskt arbetssätt. Du är självgående i din roll men motiveras samtidigt av teamarbete och sammanhållning i gruppen. Du är konkret och tydlig i din kommunikation och är mån om kvalité. Vi tror att du motiveras av utmaningar och är redo för nästa steg, i ett spännande företag! Cale Access arbetar i Jeeves affärssystem och rapporterar i Cognos. Att du är van Excelanvändare är ett krav. Då Cale är ett internationellt bolag förutsätter vi att du är bekväm med det engelska språket i tal och skrift.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cale Acess med KFX HR-partner och alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Linnea Hägg, på 08-663 99 00. Tillträde är omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Denna tjänst är på heltid tillsvidare och du kommer att vara stationerad i Cales lokaler i Kista.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan