Receptionist på heltid till Anticimex i Liljeholmen

Om tjänsten

reception, telefoni, service, växel, kund, kontor, administration

Till vår kund Anticimex söker vi en receptionist på heltid. Med din trevliga personlighet och ditt glada humör ansvarar du och en kollega för att företagets besökare får ett professionellt bemötande, samtidigt som du hanterar samtalen som ska vidare ut i organisationen. Tjänsten hos Anticimex är en tillsvidaretjänst med start per omgående.

Om företaget

Anticimex arbetar med att minska hälsorisker åt både företag och privatpersoner. Företaget är ett internationellt serviceföretag som finns i 14 länder och har omkring 4000 anställda. Tjänsten är belägen på Anticimex huvudkontoret i Liljeholmen.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos Anticimex är dina främsta arbetsuppgifter att ta emot och välkomna besökare samt att svara i företagets telefonväxel. Utöver detta ansvarar du för att ta emot bud och leveranser, posten samt en del beställningar av kontorsmaterial, luncher etc. Du och din kollega ser till att bemanna receptionen även under lunchen vilket innebär att ni några timmar per dag går omlott.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en serviceroll. Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera besökare och samtal med lyhördhet och tålamod. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och vill ha ordning och reda omkring dig. Som person är du serviceminded, positiv och utåtriktad. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Vidare har du en mycket god telefon-, system- och datavana.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är en bemanning hos Anticimex och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos KFX HR-partner. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Ericson på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan