Receptionist på heltid sökes till revisionsbyrå centralt i Stockholm

Om tjänsten

Reception/kundservice/service

Brinner du för att hjälpa människor och kan du leverera service i världsklass? Är du flexibel, lösningsorienterad och har erfarenhet av reception och administration? Då kanske detta är tjänsten för dig?

Om företaget

Ser man till de tjänster vi erbjuder är BDO ungefär som vilken annan av de större rådgivnings- och revisionsbyråerna som helst. Vi kan fungera som heltäckande affärspartner åt allt ifrån enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk. Ungefär det man kan förvänta sig av en seriös spelare alltså.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter

Som receptionist på BDO kommer dina dagliga arbetsuppgifter innefatta bland annat:

  • Hälsa besökare välkomna
  • Ta emot inkommande samtal
  • Beställa kontorsmaterial
  • Hantera post
  • Förbereda inför frukost- och lunchmöten
  • Hålla det rent och snyggt
  • Sortera fakturor
  • Kontera fakturor
  • Byta lampor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av reception och administration. Du skall även kunna skriva samt tala engelska och svenska bra. Goda datakunskaper är också ett krav.

Som person ska du ta tag i dina arbetsuppgifter med energi och glädje. Du ska vara flexibel och ha förmåga att prioritera. Att ge gäster och besökare service i världsklass ska vara en självklarhet!
Som receptionist på BDO är du ansiktet utåt för företaget och därför kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet.

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund BDO. Arbetstiderna är kl. 08:00 – 17:00, med 1 timmes lunch. Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskort. Uppdraget startar i januari men urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan