Receptionist på deltid till investmentbolag i city

Om tjänsten

Reception, Service, Konferens, Administration, Deltid, Investment

Gillar du den där servicen som får dig att komma ihåg personen du möter? Är du organisatören på arbetsplatsen som har helhetsperspektivet? Ser du den där lilla detaljen som gör arbetsplatsen komplett? Är du flexibel och vill arbeta med varierande arbetstider?

Då välkomnar vi ditt intresse för den här rollen som receptionist! Tjänsten är på deltid, 50 % på tillsvidarebasis med start omgående.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund kommer du:

  • Vara den som välkomnar både kunder och kollegor till företaget. Det sker via direkta möten och telefon.
  • Ansvara för mötesrum inklusive frukostmöten och representantluncher.
  • Sköta övriga kontorsytor och kaffemaskiner och du svarar för beställning av bud och taxi etc.

Kvalifikationer

Vi ser att du är person med ett mycket gott ordningssinne och att du har hög integritet med stor servicekänsla. Du vill arbeta tillsammans med andra och ser fördelen med rutiner och hög standard på en arbetsplats. Vidare har du god förståelse för en organisations alla positioner och förmåga att prioritera. Vi har inget krav på att du tidigare har arbetat som receptionist men det är mycket meriterande om du har arbetat med service, gärna på kontor. I denna tjänst är det även ett krav att du, på en professionell nivå, kan tala och skriva på svenska och engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag med arbetsgivaransvaret hos oss på KFX HR-partner. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Du erbjuds därför alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet! I denna tjänst är du fast avlönad motsvarande 50 % av en heltidstjänst.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Start för uppdraget är omgående därför ser vi mycket fram emot din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta oss på 08–663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan