Receptionist på deltid i centrala Stockholm

Om tjänsten

Reception / Service / Telefon / Växel / Kontor

Vill du arbeta på ett företag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Är du en ödmjuk, nyfiken och social person som vill arbeta med människor? Arbetar du med service och vill ta nästa kliv i din utveckling? Då kan detta vara din nästa tjänst!

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist hos vår kund kommer du tillsammans med en kollega ha ansvar för att ge företagets besökare och medarbetare förstklassig service.

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att:

  • Välkomna besökare och hänvisa dem till rätt person
  • Besvara företagets telefonväxel och koppla till rätt person
  • Löpande hantera mailinkorg och besvara eller vidarebefordra mail
  • Administration i form av: beställningar, nyckelkvittering samt faktura- och passerkortshantering
  • Kontinuerligt underhåll av företagets receptionsyta och övriga lokaler

Kvalifikationer

För att du ska vara kvalificerad till tjänsten som receptionist hos vår kund ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från en tjänst inom service. Du ska gärna ha arbetat i en liknande roll och därmed ha god insikt och förståelse i hur arbetet i en reception går till. Du är en social och positiv person som vill arbeta i en intellektuell miljö. Ditt vänliga bemötande, din hjälpsamma personlighet och din goda personkännedom kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare. Vi ser att du är nyfiken och villig att sätta dig in företagets processer och delar dess värderingar. För att vara kvalificerad för denna tjänst ser vi att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Start för uppdraget är omgående och är på deltid på tillsvidarebasis. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund i Stockholm.

Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan