Receptionist på 50 % till börsnoterat finansbolag i city

Om tjänsten

reception, service, konferens, administration, finans, deltid

Vill du arbeta i en roll där du får användning av både dina sociala och administrativa färdigheter? Ger du den där servicen som gör dig ihågkommen? Är du organisatören på arbetsplatsen som har helhetsperspektivet? Då kan detta vara ditt nästa arbete. Sök redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund kommer du:

  • Vara den som välkomnar både kunder och kollegor till företaget. Det sker via direkta möten och telefon.
  • Ansvara för mötesrum inklusive frukostmöten och representantluncher.
  • Sköta övriga kontorsytor och kaffemaskiner och du svarar för beställning av bud och taxi etc.

Kvalifikationer

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och du förstår vikten av ett professionellt och representativt kundbemötande. Vi söker därför dig med tidigare erfarenhet av någon form av service, gärna från en liknande roll. Som person är du självständig och levererar alltid service av högsta klass med ett sympatiskt och tillmötesgående bemötande. Då du kommer arbeta tillsammans med en kollega som har en liknande roll är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du prestigelös, ansvarsfull, lyhörd och har hög social kompetens. Du tycker om att lösa problem och har en positiv inställning till olika typer av arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska och även har goda kunskaper i MS Office.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag med arbetsgivaransvaret hos oss på KFX HR-partner. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Du erbjuds därför alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet! I denna tjänst är du fast avlönad motsvarande 50 % av en heltidstjänst.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Start för uppdraget är omgående därför ser vi mycket fram emot din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta oss på 08–663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan