Produktionschef inom affärsområdet betong till BCA Entreprenad AB

Om tjänsten

Söker du en bred och ansvarfull roll? Har du lång erfarenhet från affärsområdet betong? För BCAs räkning söker vi just nu en erfaren produktionschef med placering i Malmö. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare.

Läs mer på www.bca.se

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef ansvarar du för att driva, leda och utveckla både din personal och dina projekt. Du har projekt-, ekonomi- och rapporteringsansvar till projektchefen och ansvarar för inköp i samarbete med entreprenadsingenjörer. Vidare ansvarar du för kvalité, miljö och arbetsmiljö i projekten och ser till att lagar, regler och bestämmelser följs.

I övrigt innefattar din tjänst att:

  • Skapa produktionskalkyl, tidsplan och skyddrondskontroll
  • Skapa en faktureringsplan och förse entreprenadsingenjören med faktureringsunderlag
  • Göra prognos och ekonomisk avstämning, minst en gång per månad
  • Sakgranska Leverantörsfakturor
  • Projektavstämma lönerapporter
  • Egenkontrollhantering och mottagningskontrollhantering

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du 5-10 års erfarenhet av en liknande roll och du har god kunskap inom affärsområdet betong. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från mark och husbyggnad. För att passa i rollen är du en trygg ledare som är duktig på att motivera och leda din personal. Du tar egna initiativ, kommer med idéer och är en kreativ problemlösare. Vi tror att du tar stort ansvar, är duktig produktionsmässigt samt att du är både självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du social och har skinn på näsan.

Övriga krav för tjänsten är körkort samt mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning som byggingenjör.

Övrigt

Detta är ett samarbete mellan BCA och KFX HR-partner. Rekryteringsprocessen sköts av KFX HR-partner och vi hänvisar samtliga frågor kring tjänsten till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag. På vald slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Tillträde för tjänsten är omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Detta är en tjänst på heltid och på tillsvidarebasis. Du arbetar på huvudkontoret i Malmö samt runt om i Skåneregionen.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan