Priskoordinator i SAP, till Bridgestone Sverige

Om tjänsten

Har du öga för detaljer och kan omsätta komplexa handelsavtal till konkreta mål i SAP?

Ta chansen att få vara med och bygga upp ett helt nytt kontor och därmed vara en viktig del i att främja den framtida tillväxten. Du erbjuds ett självständigt arbete i ett expansivt och världsledande företag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om företaget

Bridgestone Sverige är ett dotterbolag till Bridgestone Corporation, världens största däck- och gummitillverkare och ledande inom mobilitetslösningar. Bridgestone Corporation grundades i Tokyo år 1931 och har över 140 000 anställda över hela världen.

Företaget utvecklar och tillverkar däck för flygplan, personbilar, skåpbilar, motorcyklar, lastbilar, jordbruksfordon och byggmaskiner. För att fullt utnyttja marknadspotentialen i Sverige så öppnar Bridgestone ett nytt huvudkontor i Uppsala, varifrån Bridgestone Sverige kommer att drivas och utvecklas i fortsättningen.
Du kan läsa mer här: https://bridgestone-emea.com/

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa och underhålla prisstrukturer och rabattsammansättningar för samtliga produkter samt att kontinuerligt övervaka dessa.
Du säkerställer att alla uppgifter och data hålls uppdaterade och att Bridgestones policy och riktlinjer följs.

Vidare administrerar du kundavtal, rabattprogram och prissättningskoncept – allt i SAP, vilket du med tiden blir expert på och därmed ”go to”-personen för alla på företaget. Du har ett nära samarbete med försäljningschefer och ger råd om hur exempelvis specifika kampanjer kan genomföras effektivt med kunden och internt i SAP.

Din bas blir Bridgestones nyetablerade kontor i Uppsala där du samarbetar och löser uppgifter tillsammans med dina kollegor från försäljnings- och marknadsföringsavdelningen på det lokala kontoret. Du rapporterar till Finance Manager som sitter i Danmark.

För att lyckas i ditt nya arbete kommer du till en början behöva tillbringa en hel del tid i Danmark och Tyskland för intern utbildning och inte minst i användningen av SAP.

Därefter förekommer det regionala och europeiska projekt några gånger per år där du också deltar.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en högskoleexamen i ekonomi eller affärsutveckling och några års erfarenhet från en liknande position.
Det viktigaste är att du har en gedigen kunskap om tillämpningen av SAP Pricing.

Som person är du detaljorienterad, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du är analytisk, har ett gott siffersinne och god affärsförståelse. Du är en lagspelare som levererar resultat i samarbete med kollegor på alla nivåer, men kan även arbeta självständigt samt strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter under eget ansvar.

Du har mycket goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel, och du behärskar engelska på hög nivå i både tal och skrift.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 2 februari 2020.

Company logotype
  • Uppsala
  • Ansök senast 2020-02-02
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-01-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan