Prestigelös administratör sökes omgående

Om tjänsten

Nu söker vi en härlig administratör som kan börja omgående hos en av våra kunder i Timrå. Du blir anställd av KFX HR-partner och uthyrd till kunden under 1 år. Tjänsten är på heltid, vardagar under dagitd.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att fungera som ett administrativt stöd till dina kollegor, där du bland annat kommer att hantera avtal och tillstånd inom maskinentreprenads- branschen.

Detta är en helt ny roll så för att trivas så gillar du ett varierat arbetstempo och ser möjligheter i båda tillfällena. Ena stunden kavlar du upp ärmarna och hugger tag i det som behöver prioriteras medan den andra stunden har du en förmåga att nyttja tiden väl när det är lugnare och ser till att få ordning och sätta en struktur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med administration och service. Du är flink i fingrarna och tar lätt till dig nya arbetsuppgifter och instruktioner.
Hos denna kund kommer du att få jobba med ett fartfyllt gäng och du bidrar gärna med en positiv stämning på kontoret.
Stor vikt kommer att läggas på personlighet.

Har du tidigare erfarenhet av bygg, maskin eller träentreprenad-branschen så är det meriterande.

Körkort krävs.

Övrigt

Intervjuer sker löpande då det är start omgående.
Eventuella tester kan ske på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan