Plockmedarbetare inför högsäsongen till Bilia i Sisjön

Om tjänsten

Inför högsäsongen söker vi nu en plockmedarbetare som kan hjälpa till att förstärka verksamheten hos Bilia Personbilar Sisjön under däcksäsnongen mars-april. Vi söker dig som vill arbeta heltid på lager med plock och som inte är rädd att hugga i där det behövs! Är du dessutom en ordningssam person som trivs inom bilbranschen? Då kan detta uppdrag vara något för dig!

Om företaget

Bilia har över 100 anläggningar och finns i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia Personbilar satsar på att bli branschens bästa servicebolag där de bland annat erbjuder bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bilia är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Ford, BMW, Lexus, Toyota och många fler.

Bilia fokuserar på kunden i allt de gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Det första intrycket och mottagandet kan vara avgörande för kundens stora köp. Därför behöver Bilia just dig som älskar att leverera högklassig service i rollen som frontsäljare!

Arbetsuppgifter

  • Förflytta däck
  • Plock av reservdelar

Arbetet kan vara fysiskt krävande då arbetet kan innebära tunga tyft och arbete i högt tempo. Under däcksäsongen är tempot högt, det är därför viktigt att arbeta effektivt såväl självständigt som i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i vid behov och som har ett intresse för fordonsbranschen. Som person är du positiv, social och noggrann. Du trivs med att ta stort ansvar och arbetar gärna tillsammans med kollegor. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska.

Tjänsten startar i början av mars och pågår ca 1 månad med goda möjligheter till sommarjobb.

Övrigt

Anställningsform visstid ca 1 månadm, heltid.

Välkommen in med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan