Operativ Chef till innovativt bolag inom finansiella tjänster.

Om tjänsten

Vill du vara med att starta upp och driva ett av finansbranschens mest intressanta bolag? Är du utomordentligt bra på projektledning och på att bygga långsiktiga kundrelationer? Då kan vi erbjuda dig en av de mest intressanta utmaningarna inom fintech!
Vi söker nu en Operativ Chef till Plexian, Sveriges nya och mest innovativa företag inom finansiella tjänster.

Om företaget

Plexian är en start-up inom fintech och med fokuset ”mobile first, all things digital” tillhör vi nästa generations finansiella tjänster. Plexian erbjuder innovativa banktjänster för konsumenter och företag, med en affärsmodell som tillåter sig att erbjuda våra kunder en bättre ekonomi och högre flexibilitet än de traditionella bankerna. Om två år skall Plexian vara störst i Sverige, bortsett från de traditionella storbankerna. Plexian verkar inom segmentet elektroniska betalningar, förbetalda-, konto- och kreditkort vilket möjliggör tjänster som efterliknar bankens så till den grad att våra kunder helt kan lämna banken om de vill. Plexians tjänst bygger på en kombination av några av världens mest intressanta tjänster, vilka ligger som motor för vårt kort som ska bli Sveriges smartaste betalkort.

Arbetsuppgifter

Som Operativ Chef kommer du att arbeta på ett spännande fintech-bolag som ligger i framkant i utvecklingen av morgondagens finansiella tjänster. Rollen innebär att tillsammans med VD leda bolagets arbete ur ett operativt perspektiv med särskilt fokus på kundkommunikation, daglig drift och projektledning. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stötta VD i den dagliga driften av bolaget
  • Projektleda komplexa projekt med externa parter
  • Kvalitetssäkring rörande arbetsmetoder
  • Ansvarig för kundkommunikation och relation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare eller projektledare. Erfarenhet ifrån att driva och utveckla kommersiella projekt är en betydelsefull kunskap, då främst projekt i en dynamisk miljö med en väldigt hög tillväxttakt. Du som söker har kompetens inom kundrelationer och projektarbete. Du har vana att leda förändringsarbete och gärna från start-up miljöer. Du får gärna ha erfarenhet från finansbranschen och det är meriterande om du arbetat i ett entreprenörsbolag då tempot är högt och beslut kan tas med kort varsel.
För att lyckas med uppdraget tror vi att du trivs med att driva projekt i en snabbt föränderlig värld, tycker om arbeta i högt tempo men samtidigt har uthållighet i långa processer. Du är lyhörd och analytisk samt tycker att struktur och form är viktigt.
Tjänsten ställer höga krav på att du snabbt kan förstå och tydliggöra komplexa frågor. Du har förmågan att klokt navigera i en komplex och affärsmässig miljö.
Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och som Operativ Chef på ett fintech-bolag är du bekväm med datorer och har en hög förståelse för digitala termer.

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner.
KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad.
Vid frågor kontakta Kevin Brandt Leander på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Operativ Chef, Avdelningschef, Fintech, Innovation, vice VD, Driftchef, Ledare

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan