Marknadsundersökare till tekniskt företag med start omgående i Solna!

Om tjänsten

Energifull, ihärdig och effektiv – är detta tre ord som beskriver din personlighet? Har du arbetat med marknadsundersökningar eller inköp tididgare? Just nu söker vi flera personer till två kortare uppdrag, ett på ca 1-2 månader och ett uppdrag på ca 3 månader med chans till förlängning. Här ges du möjligheten att bidra i en viktig roll för företagets fortsätta framgång.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I de olika projekten arbetar du med att ringa ut till nya potentiella kunder som använder liknande produkter idag men från en annan leverantör. Målet är samla in så mycket information som möjligt samt att boka in nya säljmöten. I rollen kommer du kartlägga marknaden för att bidra till att vår kund ökar sina marknadsandelar. Arbetet sker över telefon och du kommer att få material och listor för att kunna ringa upp personer och ställa förbestämda frågor.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och det förekommer en del hemarbete.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst ser vi att du är van att föra samtal med högre uppsatta chefer och känner dig trygg med det. Du har arbetat med marknadsundersökningar tidigare. Meriterande om du har arbetat med inköp eller drivit ditt egna företag.

Stor vikt kommer läggas på din personlighet då det krävs att du är orädd, effektiv och noggrann. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning på KFX HR-partner men arbetar ute hos kund.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2021-02-28
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Marknad/Produkt
  • Inkommet: 2021-02-16
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan