Marknadsassistent till bostadsbranchen!

Om tjänsten

Söker du en bred roll inom marknadsföring? Är du driven och gillar att komma med nya idéer? Vår kund inom bostadsbranschen söker nu en självgående marknadsassistent!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsassistent kommer du att stötta marknafschefen för ett stort projekt inom bostadsbranschen. Du kommer vara involverad i olika kommunikations- och marknadsaktiviteter, både internt och externt. Ni två kommer ha ett tätt samarbete och arbetsuppgifterna kommer skilja sig från dag till dag. I rollen ingår det:

  • Göra en strategi för sociala medier och fullfölja den
  • Se till att hemsidan har uppdaterade texter och bilder
  • Skapa och skicka ut nyhetsbrev
  • Planera inför och delta på mässor
  • Kontakt med externa samarbetspartners som byråer

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt i vem du är som person och din sociala förmåga. Vi ser att du är en självgående och noggrann person som har mycket driv inom dig. Din initiativförmåga och kreativa sida syns i allt arbete du gör och du gillar att ta eget ansvar. Vidare är du prestigelös och gillar att hjälpa till.

Utöver dina personliga egenskaper bör du ha högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område och ha ett genuint intresse för marknadsföring. Då rollen innebär mycket skrivande så behöver du ett brett ordförråd och mycket god kunskap i det svenska språket. Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring
  • Dagligen arbetat i Photoshop och Adobe InDesign
  • Önskvärt om du arbetat med WordPress och Apsis.
  • Genuint intresse och nyfikenhet inom bostadsbranschen

Övrigt

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund. Tjänsten är tillsvidare och förväntas tillträdas snarast. Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan