Löneansvarig till innovativt företag i centrala Göteborg!

Om tjänsten

Är du en erfaren löneansvarig som vill arbeta på ett innovativt bolag i centrala Göteborg? Är du en teknisk fena och har arbetat i Agda lön? Här har du ansvaret för hela löneprocessen, från ax till limpa! Vi söker dig som är tillgänglig under våren och kan arbeta i minst tre månader. Här får du möjlighet att ingå i ett härligt team på åtta personer och självständigt ansvara för ca 230 löner i 10 bolag.

Längden på uppdraget är tre månader initialt, med goda möjligheter till anställning hos kund efter det. Driver du eget och vill du gå in som underkonsult finns det även möjlighet för det.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som löneansvarig hos vår kund får du först och främst ett helhetsansvar för allt som är kopplat till lönehanteringen.
Arbetsuppgifterna kommer innebära:

  • Självständigt ansvar för lönekörningen för 10 bolag, ca. 230 löner, enbart tjänstemän
  • Agera support vid frågor från de anställda gällande förekommande lönerelaterade frågor
  • Kontakt och rapportering till myndigheter
  • Hantera avvikelser, förmåner, pension etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete i rollen som löneadministratör. Du är van att arbeta självständigt med hela lönekörningen, från ax till limpa och kan hantera löne-och semesterberäkningar samt övrigt förekommande avvikelser självständigt. Du har med fördel arbetat med lönekörningen för flera olika bolag samtidigt och har förmågan att strukturera upp ditt arbete. Vidare är du van att arbeta självständigt i ett större lönesystem, gärna Agda lön.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har ett öga för detaljer. För att trivas i gruppen och med arbetet bör du vara en person med eget driv och nyfikenhet samt ha ett stort intresse för lönefrågor. Du kommer ha mycket kontakt med intern personal, vi ser därför att du trivs med att ge service och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Övrigt

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Kunskap-, engelska- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.
För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Jansson på KFX HR-partner på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2020-01-12
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2019-12-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan