Löneadministratör/Lönecontroller

Om tjänsten

Vi ser ett ökat behov av duktiga löneadministratörer hos våra kunder och om du vill ha första tjing på uppdragen som kommer in via oss, då ska du söka på denna annons!

Om företaget

KFX har funnits i Sundsvall sedan 1998 och byggt upp ett fint nätverk av kundföretag och kandidater.Vi är verksamma och rekryterar till många olika branscher och förutom rena rekryteringar så har vi en bemmaningsfunktion där vi hyr ut konsulter till våra kunder, korta till långa uppdrag, deltid till heltid.

Arbetsuppgifter

Vi söker efter löneadministratörer som vill bidra med sin erfarenhet och samtidigt utvecklas och utmanas i sin egen roll. Det är med stor fördel om du har hanterat hela löneprocessen tidigare och om du har erfarenhet av att arbeta med outsourcade löner.

Kvalifikationer

Vi söker både dig som är i början av din karriär och har relevant utbildning i lön eller har ett par års erfarenhet inom yrket. Att ha kundkontakt känns naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap både internt och externt. God systemvana i Excel och löneprogram krävs och att du hanterar det svenska språket både skriftligt och muntligt.
Du får gärna ha erfarenhet av många olika kollektivavtal.

I övrigt ser vi att egenskaper som ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad passar in i denna roll.

Övrigt

Intervjuer sker löpande och kompetens- samt personlighetstester kommer att ingå i processen.

Välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-06-07
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-05-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan