Tysktalande Logistikkoordinator på heltid till AutoHansa Group på Stora Essingen

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett litet och familjärt företag med hela Europa som marknad? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt där du får användning för din noggrannhet? Talar du dessutom flytande tyska och vill arbeta med koordinering av logistik och administration på internationell nivå?
Då har vi jobbet för dig! Sök tjänsten som logistikkoordinator hos AutoHansa idag!

Om företaget

AutoHansa Group arbetar med att hjälpa bilimportörer i hela Europa att öka omsättningen av deras billager. Det gör de genom att snabbt hitta B2B kunder i andra länder inom Europas gränser. På så sätt kan respektive importör fokusera på modellerna som säljer bra medan AutoHansa effektivt avsätter ”hyllvärmarna”. AutoHansa arbetar mot ett brett kontaktnät och hjälper årligen ett tiotal importörer att sälja över 3000 bilar. Autohansa strävar efter att bli bilimportörernas bästa partner för snabb och smidig export av nya och begagnade bilar.

AutoHansa är ett familjärt företag som drivs av ett tätt sammansvetsat team. De sitter i trivsamma lokaler på Stora Essingen.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikkoordinator arbetar du med koordinering av företagets logistik från leverantör till kund. Det innebär att du i din roll är navet som ser till att hela logistikflödet flyter på och anpassar det på bästa sätt för alla parter. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen och datorn då du i rollen har kontakt med internationella transportbolag, leverantörer och slutkunder. Det är därför viktigt att du är trygg med att prata i telefonen, framförallt på tyska där en stor del av verksamheten finns. Du kommer i din roll även att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter för att stötta dina kollegor internt.

I ditt dagliga arbete kommer du att:

  • Sköta kontakt och planering med kunder, transportbolag och internt så att logistiken och transaktionerna går i rätt takt och ordning.
  • Sköta diverse administrativa arbetsuppgifter så som att producera fakturor.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som logistikkoordinator ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du behöver vara duktig på att planera samtidigt som du är flexibel och har god social kompetens. Då AutoHansa arbetar mot den europeiska marknaden krävs det att du på flytande nivå talar tyska. Talar du dessutom franska ses det som meriterande. Kollegorna på AutoHansa ser i sin nästa kollega en genuint ödmjuk lagspelare som är prestigelös och vill hjälpa sina kollegor.

Övrigt

Uppdraget är en direktrekrytering till AutoHansa AB som sker i samverkan med KFX HR-partner.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00 eller maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-01-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-01-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan