Ledigt extrajobb som Växeltelefonist på söder i Stockholm

Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en trevlig och vältalig växeltelefonist för extraarbete på ett stort och välkänt företag på Södermalm i Stockholm. Är du flexibel, har en vilja för att ge god service och tidigare erfarenhet av att arbeta som växeltelefonist? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vår kund sitter på Södermalm i Stockholm och du kommer arbeta i en stor växel på ca 20 personer. Arbetet är under dagtid med antingen halvdagar eller heldagar. Behovet ser olika ut varje vecka och du arbetar allt från en till fem dagar.

Arbetsuppgifter

Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail.

Kvalifikationer

För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du gillar att ge service på en hög nivå, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och vi ser gärna att du arbetat som växeltelefonist tidigare. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i båda dessa språk.

Ovanstående kvalifikationer är grundläggande för att du i längden ska kunna trivas på arbetsplatsen och göra ett gott arbete.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag med start i februari månad. Du kommer att bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Krisztina Krisko KFX HR-partner på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-02-28
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2020-02-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan