Lediga jobb som Ekonomiassistent i Storstockholm

Om tjänsten

Just nu får vi på KFX HR-partner in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det viktigt att man trivs på sin arbetsplats. Här har man stora möjligheter till att utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom ekonomi.

Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra och utvecklas på flera uppdrag hos våra kunder, eller stanna och utvecklas hos en kund. Tjänsten som ekonomiassistent kan bland annat innebära att du kommer arbeta med arbetsuppgifter som kundreskontra, bankavstämningar, telefonsamtal, svara på mail och viss redovisning.

Kvalifikationer

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har gärna en utbildning inom ekonomi och några års branscherfarenhet. Vi ser att du vill fördjupa dina kunskaper inom ekonomi och vi är extra intresserade av din ansökan och dig om du har viss erfarenhet av redovisning samt arbetat som ekonomiassistent.

Övrigt

Då vi ofta får in uppdrag där vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent och erhåller viss eller mer erfarenhet av ekonomiarbete, är det även uppdrag som tillsätts löpande. Sök därför redan idag, så kanske just du är den som passar för nästkommande uppdrag!

Ser fram emot din ansökan!

Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-03-31
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-01-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan