Kvalificerad kundsupport till internationellt företag i Kista

Om tjänsten

Är du på jakt efter nya utmaningar i en internationellt präglad miljö? Vill du starta året med en ny tjänst inom service? Vi på KFX HR-partner söker nu dig som har service ut i fingerspetsarna och administrativ erfarenhet. För kunds räkning söker vi en teamorienterad Costumer Servicemedarbetare med ett målfokuserat arbetssätt.

Om företaget

Vår kund är ett internationellt bolag, stationerat i Kista. I tjänsten kommer du att ingå i ett team präglat av driv, nytänkande och service.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att ge exemplarisk service till företagets kunder och på sikt bidra till företagets framväxt. Du har en viktig nyckelroll tillsammans med dina kollegor i teamet och ni arbetar proaktivt för att säkerställa ett professionellt bemötande gentemot kunder och interna medarbetare. Kundnöjdhet är din viktigaste KPI och i samarbetet med företagets Key Accounts är du även delaktig i att kartlägga och bistå förmånskunder med extra service.

I rollen som Costumer Servicemedarbetare består dina huvudsakliga ansvarsområden i:

  • Ge proffesionell service til företagets kunder
  • Arbeta proaktivt med att identifiera möjligheter till att marknadsföra företagets tjänster, via kundkontakt
  • Bidra till förslag på förbättringar och utvecklingsmöligheter för företaget

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av kundservice och support. För dig är det självklart att ge kunden bästa möjliga hjälp och stöd, samtidigt som du marknadsför din verksamhet ut mot kunden. Du är rösten utåt och tar fullt ansvar för att företagets kunder får rätt information och service. Vi tror att du som söker har arbetat i en kundtjänstroll sedan tidigare och nu söker nya utmaningar inom området. För att vara passande för rollen har du mycket goda kunskaper i både det engenska och svenska språket. Du är en van dataanvändare och trivs med telefonen som ditt främsta redskap.

Vi söker dig som brinner för service och koordinering! Som person är du social, positiv och driven. För att lyckas i rollen har du ett kundfokuserat synsätt och god förmåga att prioritera i dina olika arbetsuppgifter. Du arbetar effektivt även när det är högt tempo och räds inte förändringar!

Övrigt

Start för tjänsten är så snart som möjligt och vi söker dig som är tillgänglig omgående. Tjänsten är tillsvidare, du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner under din provanställning. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in ditt CV och personliga bred redan idag!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan