Kundtjänstmedarbetare till KFX HR-partner

Om tjänsten

Är du en servicemedveten person med en positiv inställning? Trivs du med att bemöta kunder på telefon samt har en professionell telefonröst? Söker du efter ett varierande arbete med mycket kundkontakt? Vi söker just nu efter en kundtjänstmedarbetare som är redo att leverera förstklassig service på kommande uppdrag hos våra kunder. Låter detta som något som skulle passa dig? Välkommen att skicka in din ansökan!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hantera olika kundkontakter samt administrera olika kundärenden. Du kommer ha daglig kontakt med människor vilket ställer höga krav på servicekänsla och förmågan att lösa de uppgifter som du ställs inför.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice och det är meriterande om du har arbetat administrativt. Du är en positiv och nogrann person som har en hög ansvarskänsla samt ett serviceinriktat arbetssätt. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du nära dina kollegor vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och kan rycka in där det behövs. Du har ett öga för vad som behöver prioriteras samt har en förmåga att hantera stressiga situationer.

Övrigt

Som konsult blir du anställd av KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund. KFX har kollektivavtal med Unionen och som anställd kan du bland annat ta del av gynnsamma rabatter på ett antal friskvårdsanläggningar samt lösa ut Rikskuponger. Om du ställer upp för oss så ställer vi upp för dig, och vi finns till för att stötta dig under hela uppdraget.
Och det slutar inte där, du blir också inbjuden till våra afterworks, event och andra påhitt som vi ordnar.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställning: Beroende på uppdrag
Lön: Enligt överenskommelse

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan