Kundtjänstmedarbetare på deltid (80%) till internationellt företag i Solna

Om tjänsten

Är du en person som drivs av att hjälpa människor och bistå med bästa service? Har du en administrativ ådra och har tidigare arbetat i SAP? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Vi söker just nu efter en servicemedveten och strukturerad person som brinner för att lösa problem, ge service och hjälpa andra. Tycker du att detta låter intressant? Sök tjänsten idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Hos vår kund arbetar du i ett internationellt företag som producerar medicintekniska tillbehör. I rollen ingår du i företagets kundtjänst och arbetsuppgifterna innebär att:

 • Ta emot och handlägga ordrar i SAP
 • Ta emot inkommande samtal och mail
 • Vara behjälplig till kunder i frågor kring produkter, avtal och priser
 • Kontakta kunder kring leveranser
 • Stötta säljare med säljsupport och andra administrativa uppgifter

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administration – gärna i kundtjänst eller i en annan serviceroll. Då koncernspråket hos vår kund är engelska men majoriteten av kundkontakten sker på svenska, är det ett krav för tjänsten att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta i systemen SAP och Sales Force och det är därför krav på att du tidigare arbetat i dessa system.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, strukturerad och positiv. Du är även lösningsorienterad, självgående och engagerad i ditt arbete. Vidare är du servicemedveten, lojal och en teamplayer.

Övrigt

Tjänsten är på deltid (80%) där man arbetar måndag-fredag hos vår kund i Solna. Intervjuer med kundföretaget sker löpande för därefter snabb tillsättning i augusti. Uppdraget är en ersättning för ordinarie personal som är på tjänstledigt och löper därför fram tills juli 2022, men med möjlighet till förlängning. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, men uthyrd till vår kund. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2021-08-09
 • Deltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2021-07-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan