Kundservicemedarbetare till Canon!

Om tjänsten

Gillar du att möta kunder via telefon, mail och över disk? Är du en social och positiv person som drivs av att leverera förstklassig service? Är du lösningsorienterad och gillar att jobba effektivt i ett sammansvetsat team? Sök då tjänsten som kundservicemedarbetare till vår kund Canon!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbetar hos vår kund Canon i Mölndal. Tjänsten startar enligt överenskommelse och är tillsvidare, med chanser till anställning hos kund på sikt.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Om företaget

I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till deras kunder i hela världen.

Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja deras produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik.

”Leva och arbeta tillsammans för allas bästa” – en princip som ligger till grund för Canons värderingar och ger form åt deras moraliska ansvar att vara en god företagsmedborgare.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du vara en viktig del av kundservice-teamet som består av 2 härliga kollegor på Mölndalskontoret. Tillsammans arbetar ni för att alltid möta Canons kunder på allra bästa sätt: via telefon, mail och över disk. Du kommer i kontakt med företagskunder, privatkunder och interna kollegor. Du är en nära länk mellan kund och tekniker och förmedlar Canons produkter mellan dessa. I övrigt innebär tjänsten administrativa arbetsuppgifter såsom fakturering, orderhantering och att ta betalt över disk.

Kvalifikationer

För att passa i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du är en positiv och serviceinriktad person. Du trivs med arbete i team och vill alltid göra det yttersta för att hjälpa till där det behövs. Du är flexibel och är van att hantera förändringar i ditt arbete. Du har hög stresstålighet och ser lösningar istället för problem. I rollen som kundservicemedarbetare har du stora mandat och möjlighet att fatta beslut kring dina kunders ärenden.

Krav:

  • Gymnasial utbildning
  • Talar och skriver flytande i svenska och engelska
  • God datorvana

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse, gärna inom kort.

Anställning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Måndag-Fredag 08.00-16.30 med 60 min rast.

Du kommer arbeta delvis hemifrån och delvis från Canons kontor i Mölndal.

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kan komma att få genomföra olika personlighets- och kunskapstester i denna rekryteringsprocess. Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-08-13
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2021-07-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan