Kundservicemedarbetare sökes till flertalet företag i Göteborg

Om tjänsten

Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare för olika uppdrag hos våra kunder. Är du framåt och gillar att kommunicera över telefon, mail och chatt? Drivs du av utveckling och en föränderlig vardag? Tveka inte att söka på denna annons.

Tjänsten innebär en direktanställning hos kunden, där KFX står för rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med vanliga kontorstider, mån-fre.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos någon av våra kunder i Göteborgsområdet. Arbetet innebär att ta emot samtal, samt kommunicera över chatt och mail, och hitta lösningar på kundernas problem. I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du också administrativt i olika system. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att uppnå uppsatta mål och för att tillfredsställa kunden krävs det att du har god samarbetsförmåga. Här ges du möjlighet att utvecklas och samla på dig erfarenheter inför framtiden!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lite tidigare erfarenhet från kundtjänst eller andra serviceyrken. Du har god telefonvana och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare drivs du av att ställas inför nya utmaningar och att få vägleda kunden rätt. Du trivs i rollen som representant för ett företag och att ge service faller sig naturligt för dig.
Som person är du målinriktad, har gärna ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta kundnära. Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök tjänsten idag!

Övrigt

Detta är en generell annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-07-17
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2022-06-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan