Relationsskapande konsultansvarig i Stockholm sökes!

Om tjänsten

Vill du jobba inom modeindustrin och dess IT-organisation, med att matcha IT-konsulter till deras kunder? Där du kommer agera som konsultansvarig för dessa IT-konsulter. Låter detta intressant kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för hela upphandlingsprocessen mot kund, där du är kontaktpersonen för kundens leverans- och funktionsområden. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team med andra rekryterare. Tillsammans med ditt team och din IT-upphandling kommer du ansvara för hela konsultens upphandlingsprocess. Du kommer i och med detta ha mycket kontakt med interna samt externa intressenter för att uppnå uppsatta mål. Du kommer att sitta på kundens IT-avdelning, på en aktivitetsbaserad arbetsplats, just för att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna för ett flexibelt och kreativt arbete.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker vill jobba i ett dynamiskt team, du har förmågan att prioritera mellan flera arbetsuppgifter, är mycket kommunikativ och serviceinriktad. Du är mycket driven samt strukturerad och organiserad. Du gillar och anser dig vara duktig på att arbeta med administration, samt att du:

  • Har erfarenhet av Office 365
  • Är flytande i svenska och engelska
  • Har kunskap inom IT (för att förstå kundens behov)
  • Har minst 2 år av likande arbete

Meriterande om du förutom detta ovan även har erfarenhet av att arbeta med säljare.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start 18 november, för ett uppdrag på ca 5 månader. Därefter finns det chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos kund Marievik. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Dahlin 0706639961 eller maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Specificera i ditt mail vilken tjänst det gäller. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail eller telefon pga. GDPR.

Company logotype
  • Ansök senast 2019-11-15
  • Anställning:
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-11-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan