Konferensvärd/-värdinna till affärsjuridisk byrå i centrala Stockholm

Om tjänsten

Är du en person med service ut i fingerspetsarna? Har du en bakgrund inom restaurangbranschen och är redo för nästa steg i karriären? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Just nu söker vi en konferensvärd/-värdinna för ett uppdrag på heltid hos vår kund.

Om företaget

Vår kund är en affärsjuridisk byrå belägen i centrala Stockholm. Arbetstiderna varierar mellan klockan 7.30 – 17.00 och du arbetar 7,5 timme per dag med en timmes lunch. Du arbetar i en grupp tillsammans med fyra andra kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd/-värdinna hos vår kund arbetar du i en internationell miljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av klienters och besökares upplevelse av byrån. Som konferensvärd/-värdinna innefattar dina arbetsuppgifter att sköta företagets konferensrum och kök. I din roll ger du service till anställda och gäster genom servering av frukost, lunch och annan cateringmat. Du arbetar även administrativt med beställningar kontering av fakturor m.m.

Kvalifikationer

Vår kund ställer höga krav vad gäller servicenivå och ett professionellt bemötande. Vi söker därför dig som brinner för service och för att assistera andra människor! Vi tror att du är en person som får många saker gjorda men arbetar i det tysta. För att passa in hos vår kund och i gruppen är du en flexibel och anpassningsbar person. Du är glad och trevlig samtidigt som du har skinn på näsan. Vidare är du lyhörd, har god förmåga att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du talar och skriver även flytande svenska och engelska.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du minst fem års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen. Vi ser det även som starkt meriterande om du arbetat som konferensvärd eller värdinna tidigare. Har du tidigare erfarenhet av enklare ekonomiarbete är även det meriterande.

Övrigt

Detta är direktrekrytering och du kommer bli anställd av vår kund i ett år med chans till förlängning. Tillträde för tjänsten omgående.

Inga ansökningar tas emot per e-mail eller telefon. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan