Konferensassistent på deltid till mediabolag i Stockholm

Om tjänsten

Har du en bakgrund inom konferens eller restaurang? Är du studerande, egen företagare eller av någon annan anledning har tid över till extraarbete? Vi söker dig som trivs med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter samt att få leverera service på en hög nivå i högt tempo.
Tjänsten är på deltid, 40 % tillsvidare med start omgående. Du arbetar måndag till och med torsdag mellan 10:00-14:00 med viss flexibilitet dagtid och kvällstid.
Skicka in din ansökan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensassistent arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget. Som konferensassistent på vår kunds konferensavdelning består dina arbetsuppgifter av att sköta företagets kök och konferens. Du ger service till internt anställda och gäster och förser dem med önskvärd mat och dryck. du tar hand om disk, viss städning och avfallshantering.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten hos vår kund är det önskvärt att du har serviceerfarenhet, gärna från café eller restaurang. Då kraven på servicenivån och professionalitet är höga hos vår kund söker vi dig som älskar service, drivs av att hjälpa andra människor och är naturligt lösningsorienterad.
Du är en glad och social person som samtidigt har skinn på näsan. Vi tror att du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har en god förmåga att kunna arbeta självständigt och även kan samarbeta med olika typer av människor. Då många av vår kunds anställda är från olika delar av världen är det viktigt att du obehindrat behärskar att tala på både svenska och engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Start för tjänsten är omgående och är på tillsvidarebasis. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-06-10
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2022-05-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan