Konferensansvarig till mediabolag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Konferens / Värd / Värdinna / Kontor / Restaurang / Service

Är du en självklar serviceprofil som letar efter nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av konferens/restaurang/café? Trivs du med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter samt att få leverera service på en hög nivå i en ledarroll? Då är det dig vi letar efter!

KFX HR-partner söker nu en konferensansvarig till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start i mitten av augusti med förståelse för ev. uppsägning. Arbetstiderna är måndag – fredag, 7:30-16:30 med 1 timmes lunch.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensansvarig arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget.
Som konferensansvarig består dina arbetsuppgifter av:

 • Koordinera gruppens arbetsuppgifter
 • Utveckla arbetsrutiner vid behov
 • Leda avdelningsmöten
 • Ansvara för budget och bemanning
 • Fakturahantering och beställningar
 • Följa upp nyckeltal ex) nöjdkund-index
 • Ansvara för gestaltningen av konferensavdelningen
 • Administration och ärendehantering

Rollen är rörlig och innebär att ha ett övergripande ansvar över konferensavdelningen. Det dagliga arbetet består även av att ordna med lunch i loungen för gäster mellan 30-150 personer och tillmötesgå kunders önskemål såsom, catering, fika, aw, avtackningar och andra tillställningar.

Kvalifikationer

Då vår kund har krav på en hög servicenivå och professionalitet söker vi dig som brinner för service och drivs av att leda och hjälpa andra människor. Du är en fena på att leverera ett gott kundbemötande, är glad och social med båda fötterna på jorden och skinn på näsan. Du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har lätt för att få med dig andra och kan leda dina medmänniskor med tydlighet och närvaro. Du ska vara duktig på att se helheten och arbeta med en god verksamhetsinsikt. Vi ser att du kan leverera resultat med engagemang och professionalism med en strävan efter att ständigt förbättras. Du ska även kunna tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag, för att inte gå miste om denna möjligheten.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.stockholm@kfx.se

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2019-10-01
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ledning/Management
 • Inkommet: 2019-09-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan