Kökssäljare till Elon i Barkarby!

Om tjänsten

Brinner du för försäljning, vitvaror och köksinredning? Söker du efter ett heltidsjobb och gillar att hjälpa kunder? I den här rollen kommer du att få sälja och rita kök från Ballingslöv! Vi på Elonbutiken i Barkarby söker nu vår nya stjärn-säljare!

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev direkt till anna.niord@elon.se. Går ej att ansöka genom denna hemsida.

Om företaget

Vi på Elonbutiken är ett privat bolag som är en del av butikskedja Elon. Vi är ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. Hos oss får du drivna kollegor som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med försäljning av butikens breda sortiment. Som butikssäljare på Elon har du ett helhetsansvar att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på olika sätt, främst via besök i butiken. Det innebär att du självständigt kan föra en dialog med kunden för att kunna ta fram lösningar och hitta rätt produkt till kundens behov.

I tjänsten som kökssäljare har du ett övergripande ansvar av försäljning av Ballingslövs köksinredning. Du ansvarar från första kontakten tills köket är levererat och installerat. I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, göra orderberedning, rita kök och vitvaror i ritprogrammet Winner. Du har själv kontakt med kund och leverantörer under processens gång.

Kvalifikationer

Elon vill erbjuda sina kunder bästa möjliga service och därför söker vi dig som har en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver in i butiken. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du arbetat i liknande bransch innan. Extra plus om du tidigare arbetat med försäljning av kök. Har du goda IT-kunskaper och arbetat i ritningsverktyget Winner tidigare underlättar det i din upplärning. Viktigt för tjänsten är att du talar svenska och engelska flytande. Samt är det krav på att du har B-körkort. Är du en energifylld person som gillar händelserika dagar? Vill du vara på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då är det på Elon du kan få växa!

Övrigt

Tillträde: Omgående
Lön: Lön enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid och tillsvidare
Tjänsten är måndag-fredag, även helgarbete förekommer varannan helg.

Ansökan: Du söker tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till Anna, vänligen skriv ”Kökssäljare Barkarby” i ämnesraden.
OBS. Ansök inte via annonsen genom denna hemsida(KFX HR-Partner), ansök direkt till anna.niord@elon.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Har du några frågor kring tjänsten når du butikschef Jan Andersson på 070 367 91 82.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-03-14
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2021-02-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan