Kalkylator till ett väletablerat entreprenadsföretag

Om tjänsten

Är du strukturerad och trivs med att arbeta med datorn som främsta redskap? Är du affärsmässig, analytisk och självgående? Se hit!

Just nu söker vi en kalkylator till företaget BCA Entreprenad med placering i Malmö.

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare.

Läs mer på www.bca.se

Arbetsuppgifter

Som kalkylator arbetar du huvudsakligen med att ta fram bygg- och projektkostnader för olika byggprojekt. Du säkerställer att projekten blir framgångsrika och lönsamma, ansvarar för utvärdering och uppföljning av kalkylerna samt presenterar resultat för projektansvariga. Vidare ansvarar du även för anbudsförfrågningar och anbudsutvärderingar samt har kontakt med säljare och leverantörer.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Kandidatexamen som byggingenjör, maskiningenjör eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Mycket god datorvana och goda kunskaper inom Excel
  • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i det svenska och engelska språket.

Det är även meriterande om du har kunskaper i det tyska språket samt om du är insatt i entreprenadsjuridiken.

För att passa i rollen som kalkylator är du en ansvarsfull och analytisk person med god problemlösningsförmåga. Vi tror att du är en person som arbetar bra mot deadlines, tar initiativ och skapar en struktur i ditt arbete. På BCA arbetar du i nära samarbete med ytterligare en kalkylator och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga. Du har även kontakt med intern personal samt säljare och leverantörer, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Vidare är du en affärsmässig och flexibel person som trivs du med att arbeta i ett växlande arbetstempo.

Övrigt

Detta är ett samarbete mellan BCA och KFX HR-partner. Rekryteringsprocessen sköts av KFX HR-partner och vi hänvisar samtliga frågor kring tjänsten till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval och arbetar med processen tills vi hittat rätt kandidat för BCA. En bakgrundskontroll kommer att göras på vald slutkandidat.

Tillträde för tjänsten är omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en tjänst på heltid och på tillsvidarebasis.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan