Junior IT-konsult inom service och support

Om tjänsten

Är IT och teknik någon av det bästa du vet?
Tycker du att det verkar roligt att jobba med utmanande tekniska problem i en organisation som engagerar sig i din utveckling?
Är du dessutom en teamplayer med en grym servicekänsla, och målmedvetenhet som vill ta steget upp i landslaget?
Just nu söker vi juniora konsulter inom service och support till vårt kundföretag i Malmö.

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi söker nu studenter till vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av KFX HR-partner och uthyrd till något av våra kundföretag. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.
Just till denna tjänsten är det en aställning inom KFX HR-partners bemanningsverkashet som erbjuds, men du kommer jobba som Konsult hos KFX kundföretag i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som it-konsult inom support och service kommer du jobba ute på olika bolag och verksamheter. Det kan vara i olika roller du jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning.

Du är företaget ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Har du en roll inom servicedesk kommer du att hantera allt från de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem och standardapplikationer, till mer specifika problem gällande infrastruktur kopplat till klienten. Har du istället en roll som on site-tekniker hjälper du användare på plats med både hårdvaruproblem och felsökning.
I denna rollen får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans.
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som junior it-konsult är:

  • Vara slutanvändarens närmsta kontakt inom klientorienterade incidenter, via telefon, mail och på platsen
  • Support av kringutrustning och stödjande system som print, A/V och AD-administrering
  • Dokumentera och jobba enligt branschstandarder för att förbättra it-supporten och standardisera lösningar

Kvalifikationer

Självklart har du ett brinnande intresse för it och teknik. I detta har du också en målmedvetenhet och en vilja att utvecklas och hela tiden lära dig nya saker inom området. Du tar personligt ansvar för dina arbetsuppgifter, för teamet och självklart för din egen utveckling. Du är självklart serviceminded med ett fokus på att ge den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Detta kräver även en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i tjänsten som junior it-konsult inom service och support bör du ha följande kompetens:
Har goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server

  • Har ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik
  • Talar och skriver engelska och svenska flytande
  • Har B-körkort

Det är även meriterande om du har
Har en eftergymnasial utbildning med IT som fokus
Har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning
Har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).
Har kunskaper inom ITIL
Talar ytterligare språk utöver svenska och engelska

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta Rebecka Fihn på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Supporttekniker, IT-tekinker, IT-Support, IT drift, Tekniker, Konsult,

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan