Internservicemedarbetare sökes för tjänst på Södermalm

Om tjänsten

KFX HR-partner söker för kunds räkning en händig och proaktiv internservicemedarbetare. Vi tror att du har känsla för service, är alert och väldigt självgående. Tycker du att detta stämmer in på dig? Sök tjänsten idag!

Om företaget

Vår kund är ett välkänt företag som har sitt kontor på Södermalm i Stockholm. Tjänsten är på heltid fram till slutet på september månad med mycket stora chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som internservicemedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom vaktmästeri. Du kommer byta lampor, montera möbler, göra ommöbleringar och på ett självständigt sätt se till att företagets lokaler är i topptrim. Vår kund jobbar målmedvetet med att bidra till en bättre miljö och du kommer som internservicemedarbetare ha ansvar för deras miljöstation.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten som internservicemedarbetare hos vår kund har du:

  • Tidigare erfarenhet av en liknande tjänst
  • Arbetat mycket praktiskt tidigare och är van vid att hantera verktyg
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är även meriterande om du tidigare arbetat med post- och pakethantering samt om du har körkort.

För att passa i rollen är du självgående, initiativtagande, händig och serviceminded. Du har ett öga för vad som behövs tas hand om och har lätt för att komma överens och samarbeta med andra. Som person är du lyhörd, ödmjuk, glad och positiv. Vidare har du inga problem att rycka in där det behövs och du gör detta med ett leende på läpparna.

Övrigt

Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Vi går löpande igenom urval men kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, tveka alltså inte att söka redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan