Internservicemedarbetare på heltid till Röda Korset!

Om tjänsten

Sökord: Internservice, vaktmästare, service, servicemedarbetare, receptionist, kontorsassistent

Söker du ett arbete där du får möjlighet att driva ditt eget arbete och samtidigt får chansen att arbeta med bra kollegor i en trevlig miljö med högt i tak? Vill du ha ett arbete där du får användning av dina tekniska erfarenheter och praktiska färdigheter? Då kan detta vara ditt nästa arbete!

Sök redan idag!

Om företaget

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek¬ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har i Stockholm sina lokaler på Hornsgatan vid Mariatorget med närmare 250 medarbetare i samma fastighet.

Arbetsuppgifter

I rollen som internservicemedarbetare kommer du tillsammans med två kollegor serva den interna personalen. Din arbetsdag kommer att bestå av varierade uppgifter med fokus på att få en fungerande arbetsplats vad gäller allt det praktiska som finns på ett kontor. Post – och budhantering blir en del av din vardag, precis som ommöbleringar, lagerhållning och hantering av tekniska hjälpmedel. Du kommer dessutom hantera vanliga vaktmästeriuppgifter såsom byte av glödlampor, miljösortering och kontakt med företagets leverantörer. Vid behov bemannar du även företagets reception.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta serviceinriktat och som trivs med att alltid ha arbetsuppgifter att ta tag i. Att du har en bra fysik är viktigt då arbetet innebär en del tunga lyft och flytt av möbler. Du som söker denna tjänst är lugn, metodisk, ansvarskännande, initiativrik samt gillar ett högt arbetstempo och en stor variation i vardagen. Är du prestigelös och flexibel kommer du att passa i rollen på internservice där kollegorna har ett tätt samarbete och en trevlig stämning. Vidare ser vi det som en självklarhet att du delar de värderingar som Röda Korset står för.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt eventuella betyg och andra relevanta intyg. Start för tjänsten är 2017-08-21 och arbetstiderna är 08.00-16.30.

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner Stockholm, men kommer vara uthyrd till vår kund. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan