Internservicemedarbetare på heltid till DICE!

Om tjänsten

Sökord: internservice, vaktmästare, reception, kontorservice, växel, telefonist, kontorsassistent, internservicemedarbetare, DICE, heltid

Är du en positiv och arbetsam person som älskar att ge service? Vi söker en person som ska vara del av Officeteamet på DICE där de anställda har mycket höga krav på service och underhåll. Lokalerna, som är helt nyrenoverade av modernaste slag, skall ständigt vara i toppskick och tillsammans med Officeteamet är du en nyckelperson som gillar att vara i ständig rörelse. Det finns alltid något att göra på det 14.000 kvm stora kontoret. Nyckelorden för dig kommer att vara förstklassig service, tillgänglighet, proaktivititet och problemlösning.

Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet kommer du bland annat:

  • Ansvara för att mötes- och konferensrum är i snyggt skick för kommande möten
  • Ansvara för godsmottagningen (post, paket etc.)
  • Ta hand om och koordinera interna flyttar
  • Vara behjälplig vid reparationer och andra uppdrag
  • Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
  • Sköta om kontorets lokaler och dess öppna ytor
  • Beställa in kontorsmaterial
  • Fylla på och rengöra kaffemaskiner, kylar och tillbehör i kök och pentryn

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service, triggas av att hjälpa andra samt drivs av att leverera på topp. Gillar du ett fysiskt rörligt arbete? Har du kanske en bakgrund inom exempelvis idrott, erfarenhet från restaurang/café eller hotell eller jobbat med annan typ av service i butik eller liknande? Du behöver kunna ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifter. De dagliga rutinerna är en del av arbetsuppgifterna under dagen men ingen dag är den andra lik. Det kommer nya uppgifter att lösa och det gäller att man kan hitta lösningar och framförallt vara proaktiv.

Då DICE har engelska som koncernspråk är det viktigt att kunna hantera både svenska och engelska bra.

Att du dessutom har en positiv inställning, är social, framåt, kan hantera stress väl, kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs gör att du kommer att passa bra in i teamet. Här har du möjlighet att arbeta i en modern miljö med mycket förändringar och nytänkande!

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos DICE vid Medborgarplatsen. Uppdraget startar omgående och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan