Inskanningsadministratör i Vänersborg

Om tjänsten

Är du mellan jobb och vill arbeta heltid på ett kortare uppdrag? Vill du driva ett enklare projekt där uppgiften är att digitalisera ett arkiv? Vi söker dig som vill scanna in papper under ca tre månader. Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund i Vänersborg. Uppdraget startar i början av juni.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du i ett arkiv som ska digitaliseras. Det är konfidentiell information som ska hanteras, därför ställer vi höga krav på dig som sökande att du är noggrann, strukturerad och har mycket goda datorkunskaper.

Den information som finns ska sorteras för att sedan scannas in och sparas digitalt. Du kommer att arbeta självständigt efter en tidsplan och därför ser vi att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Meriterande är om du har erfarenhet från likande eller administrativa arbetsuppgifter.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och pågår i ca 3 månader. Start är början på juni.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se

Company logotype
  • Vänersborg
  • Ansök senast 2020-06-01
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-05-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan