Innesäljare till EBD Scandinavia i Kallhäll

Om tjänsten

Är du kundorienterad och gillar att ge bra service? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Just nu söker vi en innesäljare till vår kund EBD Scandinavia i Kallhäll. Ta chansen att bli en del av deras fantastiska team och få möjligheten att jobba i ett snabbväxande bolag som värnar om sina anställda. Hos EBD Scandinavia får du dessutom en språngbräda in i en stor organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

EBD Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag i Biliafamiljen. Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 331medarbetare på 140 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har Bilia 111 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Norrland. Den svenska marknaden har 12 nybilsmärken: Volvo, Bmw, Toyota, Renault, Mini, Lexus, Dacia, Alpine, Porsche, Mercedes-Benz, Smart och Nissan.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du till största del att sälja däck, fälgrenovering och övriga däckhotelltjänster till EBD Scandinavias kunder (återförsäljare) över telefon. Du bearbetar marknaden proaktivt, direkt när säsonghjulen kommit in på däckhotellen. Du kommer även att:
? Sälja på leads i vår försäljningsportal
? Proaktivt arbeta med kampanjer
? Bearbeta online bokningar och uppdatera system för att återspegla nya affärer
? Jobba med B2B affärer

Kvalifikationer

För denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet utav försäljning och fördelaktigt över telefon. Vi ser att du är van att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap och har lätt att sätta dig in i de system och program som används i arbetet. Du har lägst gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Har du goda kunskaper i Officepaketet och specifikt goda Excelkunskaper är det meriterande.

Som person är du en naturlig relationsbyggare, du trivs med att göra affärer och skapa nöjda kunder samtidigt som du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt kommunicerar bra med både leverantörer, kunder och intern personal. Du är noggrann och har ett gott sinne för organisation.

Övrigt

Denna rekrytering görs i samarbete mellan KFX HR-partner och EBD Scandinavia. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning där du blir anställd hos EBD Scandinavia och arbetar på deras anläggning i Kallhäll.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08 663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-07-07
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2022-06-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan