Inköpare och inköpsassistenter för framtida uppdrag

Om tjänsten

Detta är en allmän annons.
Nu söker vi inför framtida uppdrag inköpare/inköpsassistenter/orderadministratörer.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent arbetar du med administration och leveransuppföljning. Du hanterar ordererkännanden, orderstatus och har en daglig kommunikation med kollegor och internationella leverantörer angående inleveranser och eventuella produktionsförseningar.

Kvalifikationer

Du har antingen arbetat i en liknande roll tidigare, eller har minst 1 år arbetserfarenhet rent administrativt. Om du har en inköpsutbildning eller liknande så är detta meriterande, men tyngden ligger i att du är duktig med system, lär dig fort och går gärna under smeknamnet problemlösaren.
I en sådan här roll krävs struktur och ordning men också att du kan se sammanhanget i det du gör och kan tänka snabbt.

Du talar och skriver flytande i både det svenska och engelska språket.

Övrigt

Detta är en allmän annons för framtida uppdrag och därför kommer intervjuer ske löpande.
Kunskapstester kan komma att göras på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan