IFS- support/ Expert till Bucher Emhart Glass

Om tjänsten

Då vi just nu arbetar med ett stort projekt att implementera ett nytt affärssystem, IFS, behöver vi dig som har erfarenhet och kunskap inom systemet. Du kommer att verka som en internkonsult för att stödja allt som rör implementeringen samt bidra med kunskap gentemot alla användare. Denna tjänst är placerad på IT- avdelningen i Sundsvall men du kommer verka för hela företaget. En spännande utmaning för dig som vill bidra med din kunskap och vara med hela vägen i ett stort internationellt projekt.

Ta chansen att få vara med och arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation.

Om företaget

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro, har 2017 uppnått en omsättning på 1 mdkr. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst innebära:

  • Vara ett stöd gentemot projektledarna för att testa och administrera grundläggande data.
  • Vara ett stöd vid testning.
  • Bidra och stödja med utbildningsmaterial.
  • Vara ett stöd kring migreringsprocessen.
  • Allmänt engagera och bidra kring allt som rör projektet och dess implementering.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, logistik alternativt ingenjör. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda systemkunskaper i affärssystemet IFS är ett krav. Har du även erfarenhet av att vara med i ett liknande projekt är det meriterande.
Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift ett krav.
Som person är du resultatinriktad, kommunikativ och noggrann. Du har inga problem att kliva in där din kompetens behövs och du har en god förmåga att övertyga andra människor samt vara pedagogisk. Du trivs med att arbeta i team och är lösningsorienterad samt flexibel.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast, enligt överenskommelse.
Som ett led i Bucher Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Sandwall på KFX HR- partner 070- 663 19 89.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest och bakgrundskontroll.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 28 september.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan