HR-assistent på deltid till företag i Stockholm

Om tjänsten

Har du ett eller fler år kvar av dina studier inom HR/personalvetenskap? Har du dessutom erfarenhet av HR-relaterat arbete och/eller rekrytering? För kunds räkning söker vi nu en självgående och idérik HR-assistent med intresse för rekrytering.

Om företaget

Vår kund är ett expansivt företag inom sin bransch och i denna roll kommer man att sitta tillsammans med HR-chef såväl som övriga chefer inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vår kund har just nu ett stort fokus på rekrytering, varför din roll kommer att innebära en hel del rekryteringsrelaterat arbete. Du kommer bland annat att:

* Administrativt rekryteringsarbete: Ta fram underlag och koordinera rekrytering tillsammans med chefer och HR
* Stötta chefer i kompetensutveckling genom att bidra till att skapa systematik i utvecklingsplanerna

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en pågående utbildning inom personal/HR, med minst ett år kvar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av HR-arbete och/eller rekrytering. Du förstår rekryteringsprocessen och vill lära dig mer om kompetensutveckling och organisationsförändringar. Som person är du självständig, inte rädd för att kavla upp ärmarna och motiveras av teamarbete!

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag via KFX HR-partner, på minst 1 år. Tjänsten är på 50 % initialt och du skulle även kunna vara stationerad i Skåne.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan