HR-ansvarig med affärsfokus!

Om tjänsten

Har du lång erfarenhet av brett HR-arbete? Vill du fortsätta utvecklas, både strategiskt och operativt samtidigt som du fokuserar på affären?
Då ska du se hit!

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare. Det finns ett tydligt tillväxtmål och behöver nu stärka upp staben inom BCA med en HR-ansvarig.

Arbetsuppgifter

Som HR-ansvarig inom BCA så ingår du i staben och är direktrapporterande till VD. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och man har huvudansvar för allt HR relaterat inom BCA. För att lyckas i denna rollen är det viktigt att du är affärsdriven och förstår att den kommersiella inriktningen i bolaget krävs för att vara framgångsrika på lång sikt. Du stöttar chefer i det dagliga, allt från rekrytering, arbetsrätt, medarbetarsamtal och kompetensutveckling. En viktig del i denna roll att bygga relationer och även söka kompetens utomlands samt att utveckla samarbeten med skolor och universitet för att säkra framtida kompetensförsörjning.

  • Stötta organisationen med rekrytering, talent management, arbetsrätt
  • Ta fram och utveckla alla HR-processer inom bolaget
  • Arbeta och utveckla internationella relationer
  • Hantera svåra medarbetarärenden i form av krishantering
  • Bygga upp samarbeten med skolor och universitet
  • Ansvara för organisationens kompetens och ledarskapsutveckling
  • Alltid ha affärer och lönsamhet för BCA som största fokus

Kvalifikationer

Du som söker har akademiskt utbildning inom området samt minst 5 års erfarenhet från liknande roll. Du är självgående och proaktiv i din natur och har en god samarbetsförmåga. Har en positiv inställning och agerar prestigelöst och skall vilja driva även svåra frågor. Du har hög integritet i att hantera känslig information och du ser hellre framåt än i bakåt. Svenska och engelska är krav. Det förekommer en del resande i perioder i denna roll så en flexibilitet rörande arbetstider är nödvändigt.

Övrigt

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Regionchef Kevin Brandt Leander på 040-120200. Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning – tillsvidare på heltid.

Sökord: HR-chef, Personalchef, HR-ansvarig, Personalansvarig,HR-Business Partner, Personalare

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan