Har du erfarenhet av Maconomy?

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Maconomy? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete? Vill du arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag under stark tillväxt? Är du på jakt efter ett nytt arbete och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara tjänsten för dig!

I den här tjänsten kommer du bli anställd hos oss på KFX men arbeta ute hos vår kund internationella kund i centrala Göteborg.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår kund får du ett omväxlande arbete som erbjuder utmaningar och utveckling. I rollen kommer du att ingå i ett team om 4 kollegor, ni arbetar projektbaserat och nära verksamheten. Tillsammans ansvarar ni för faktureringen av konsulttimmar inom bolaget, hantering av leverantörsfakturor och kundfodringar. Ni följer även upp uppdragsbudgetar och agerar stöd i det interna affärssystemet. I denna roll tillhör du ekonomifunktionen och har ett nära samarbete med dina kollegor i samma roll, samt företagets Project Controllers.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att ta mycket ansvar och är självgående, noggrann och engegerad. Du skulle även beskriva dig som en initiativtagande och proaktiv person som tycker om att skapa struktur och ordning. Då du har kontakt med både kunder och interna medarbetare, är det även viktigt att du har en god känsla för service!

Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av affärssystemet Maconomy. Utöver det ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av att fakturera konsulttimmar i ett konsultföretag
  • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift

Övrigt

Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas så snart som möjligt.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag via kfx.se!

Vid frågor eller fundering kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan