Franchisetagare till ErgoNova i Stockholm

Om tjänsten

Har du länge drömt om att driva eget? Just nu öppnar ErgoNova upp möjligheten för två franchisetagare till i Stockholm. En i Norrort- och en i Söderort. Här erbjuds möjlighet att starta upp en verksamhet med ett väletablerat varumärke i ryggen som står för sunda värderingar.

ErgoNova har valt att samarbete med KFX HR-partner i den här rekryteringsprocessen och samtliga frågor hänvisas till KFX HR-partner.

Om oss

Om företaget

ErgoNova har ett vinnande koncept där återhämtning, avslappning och ökat välbefinnande står i centrum. Idag säljs produkter/tjänster främst till företag, vård/omsorg och till hotell/SPA-anläggningar. ErgoNova är marknadsledande när det gäller produkter som har en dokumenterad effekt för avslappning och förbättrar individens välmående.

Både Externa Organisationer och ErgoNova har genomfört studier som visar prov på hur produkterna också bidrar till att hjälpa individer med Demenssjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till minskad oro/ångest.

För mer information besök gärna www.ergonova.se. Där kan du se bildexempel/film på produkterna och läsa mer.

Arbetsuppgifter

Som Franchisetagare får du chansen att driva eget samtidigt som du har möjlighet att ta del av den kunskap som finns inom Företaget. ErgoNova präglas av bra kommunikation och tätt samarbete mellan franchisetagarna och med företaget. Genom att vara franchisetagare har du möjlighet att påverka företagets utveckling och ekonomiska framgång.

Som franchisetagare hos ErgoNova blir du erbjuden ett bra förmånspaket. ErgoNova har en väldigt generös plan gällande uppstarten för dig som franchisetagare. Du kommer få ta del av den gedigna kunskapen kring marknaden som övriga franchisetagare redan har samt möjlighet att kunna starta upp en verksamhet utan större kapital.
ErgoNova är ett väletablerat företagsnamn som har bra kvalitet på sina produkter/tjänster och bidrar till ett ökat välbefinnande i samhället. Du kommer utgå från ditt kontor/hem och verka inom ditt distrikt.

Utgår du från Söderort så är det Nynäshamn, Huddinge, Botkyrka, Nykvarn, Salem, Nacka och Södertälje som du kommer ha som geografiskt område. Skulle du istället vara verksam i Norrort så är det geografiska området Värmdö, Vaxholm, Österskär, Vallentuna, Täby, Danderyd, Sollentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Sigtuna och Norrtälje.

Kvalifikationer

Som franchisetagare ser vi att du äger ett eget bolag idag eller har möjlighet att starta ett på kort varsel.

Vi söker dig som trivs i en beslutsfattande roll, har lång erfarenhet av B2B-försäljning samt brinner för affärsutveckling och företagande. Det är meriterande om du har erfarenhet inom närliggande branscher så som vård & omsorg, personalhälsa, spa & relax. Som person är du driven, kreativ och ansvarstagande. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av ett bra professionellt bemötande.

Övrigt

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Arbetsplats: Utgår från hemmet/eget kontor
 • Bostadsort: med fördel inom distriktet
 • Arbetstid: Eget ansvar mot budgetmål
 • B-Körkort och egen bil är en förutsättning för arbetet
 • Personlighetstester samt bakgrundskontroll kommer att göras på slutkandidater.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Dunvret på caroline.dunvret@kfx.se

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2021-05-01
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ledning/Management
 • Inkommet: 2021-04-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan