Företagsrådgivare till Maskinentreprenörerna i Sundsvall

Om tjänsten

Maskinentreprenörerna söker nu en Företagsrådgivare till kontoret i Sundsvall. Som företagsrådgivare hos ME får du alla möjligheter att växa och på sikt kommer du vägleda branschorganisationens medlemmar i komplexa bransch/arbetsrättsliga frågor.
Vill du jobba med ett kvalificerat och omväxlande arbete i en dynamisk branschorganisation? Värderar du dessutom täta samarbeten med kompetenta kollegor och möjligheter till snabb egen utveckling är detta en plats för dig.

Om företaget

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund för entreprenadmaskinsföretag som är medlemmar i Svenskt Näringsliv. Deras uppgift är att vara företagen behjälplig i bransch- och arbetsgivarfrågor samt tillhandahålla råd och stöd i olika företagsfrågor.

Arbetsuppgifter

Som företagsrådgivare hos ME kommer du in i en organisation med stark utveckling. Ditt arbete spänner över en bred kompetensbas och du växer och förändras i takt med marknaden. Successivt allt eftersom du utvecklas ökar ditt ansvar för rådgivningen inom branschen/arbetsgivarfrågor till ME:s medlemmar. Medlemmarna är ofta mindre maskinentreprenadföretag som behöver stöd vid exempelvis anställningar, uppsägningar och lönefrågor. Du kommer dagligen ha ett vardagligt och nära samarbete med din chef, regionchefen, som värderar att du är drivande i ert gemensamma arbete. ME värderar kompetens högt och med rätt fokus kan du arbeta fritt och få ett stort eget ansvar. Att medlemmarna känner ett stort förtroende är avgörande för att de ska fortsätta anförtro förbundet sina arbetsgivarfrågor. Du kommer att ha alla möjligheter att skaffa dig bred kunskap inom området genom ett introduktionsprogram och genom att bygga upp ett eget nätverk bland kollegorna runtom i Sverige som alla har olika specialistkunskaper.
Du kommer till exempel att:

  • Utföra rådgivning inom branschen, arbetsgivarfrågor och yrkesutbildningar samt delta vid förhandlingar och på sikt hålla i dessa själv.
  • Koordinera och planera inför aktiviteter som stämmor, kurser, informations- och utbildningsmöten.
  • Administrativa uppgifter såsom protokoll, ansökningar om medlemskap, brevutskick, kontakt med myndigheter, organisationer och bedriva registervård.
  • Representera Maskinentreprenörerna och värva nya medlemmar genom att delta vid mässor, event och via telefon.

Tjänsten passar dig som trivs i en omväxlande miljö och har ett stort intresse för att vidareutvecklas inom arbetsrätt och bransch/arbetsgivarfrågor. Utvecklingen i branschen rör sig snabbt och en viktig uppgift för ME är att följa med i förändring och ständigt bedriva utvecklingsarbete. Söker du en långsiktig arbetsplats med gott samarbete, inspirerande arbetsuppgifter och stora möjligheter till fortbildning kommer du att trivas hos ME.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot personal, ekonomi, juridik eller annan relevant inriktning. Alternativt har du arbetslivserfarenhet där du har fått motsvarande kompetens.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet med inslag av exempelvis personal, ledarskap, projektledning, styrelsearbete, arbetsrätt eller entreprenadjuridik. Vidare är det meriterande om du har kunskap om arbetsmarknadsfrågor och/eller erfarenhet från bygg, anläggning eller transportbranschen.
Du har mycket god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska, muntligt samt skriftligt. Vidare har du B- körkort då resor förekommer inom arbetet.
Som person är du förtroendeingivande och pedagogisk vilket innebär att du har en god förmåga att etablera nya kundrelationer samt förmedla trygghet. Du är drivande samt självgående i ditt arbete och det är en självklarhet att ta ansvar för att arbetsuppgifter blir utförda i god tid på bästa sätt. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är en relationsskapare vilket gör att du har lätt att ta både interna och externa kontakter där medlemmarna har första prioritet.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde snarast möjligt.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå en bakgrundskontroll.
För närmare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Nyberg, på KFX HR- partner 060- 15 46 00.
Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 25 september.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan