Finsktalande kundtjänstspecialist till kund i Solna

Om tjänsten

Kundtjänst/Finska/Service/Kundsupport

Talar du flytande finska och brinner för service? Vill du arbeta i ett team som präglas av laganda och energi? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Vi söker för Ageris räkning dig som kan tala samt skriva svenska och finska flytande då du kommer att tillhöra Ageris finska kundserviceteam som arbetar dedikerat mot deras största kund, Ikano Bank.

Om företaget

Ageris är en outsourcer som levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning av hög kvalitet inom bank, e-handel, media, post, logistik och resor. Vi agerar för att ge ditt företag tillväxt, nöjda kunder och kostnadsbesparingar med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare, väldefinierade processer samt ett kraftfullt IT-stöd. Vi arbetar strategiskt med kundlojalitet och har som mål att kundservicen ska resultera i ökad kundnöjdhet och försäljning. Gemensamt för våra uppdragsgivare är att de efterfrågar högkvalitativ, effektiv och lönsam kundservice och support på distans.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstspecialist på Ageris kommer dina dagliga arbetsuppgifter innebära att besvara samtal, mail och chat. Du kommer att hantera ärenden gällande krediter, bankkort, fakturafrågor, utbetalningar med mera. Utöver detta kommer du att ansvara för kontakten med Ikano bank samt ansvara för medarbetarsamtal och kvalitetssäkring.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som talar och skriver finska samt svenska flytande och brinner för service. Som person är du energirik, lösningsorienterad, servicemedveten och flexibel. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenheter inom serviceyrken och nu är redo för att ta nästa steg till ett spännande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter till rätt person. Du har med fördel bakgrund och förståelse för ekonomi då dina ärenden kommer att gälla bland annat krediter och fakturafrågor.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående och arbetstiderna är kontorstider samt en helg i månaden. Ageris kontor är beläget i Solna. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan