Executive Assistant till ledande företag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet från en assistentroll i ett börsnoterat bolag? Är du van vid och trivs i supportfunktioner samt har erfarenhet av kvalificerad administration? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget

Till kund, ett världsledande tillverkningsföretag, söker KFX HR-partner nu en Executive Assistant. I rollen kommer du att assistera EVP, som sitter med i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm där cirka 30-35 personer, däribland koncernledningen, arbetar. Denna tjänst har start i april och är ett föräldravikariat som pågår till september.

Arbetsuppgifter

Rollen som Executive assistant är både dynamisk och bred. Du fungerar som stöd till EVP i det dagliga arbetet och dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

 • Hantering av underskrifter avseende avtal och bolagsformalia
 • Hanterar mötesbokningar, kalender och övrig korrespondens
 • Planerar och boka resor
 • Administrera reseräkningar, utlägg och tidrapporter
 • Producera presentationsmaterial och rapporter
 • Koordinera och anordna möten
 • Samarbeta med övriga assistenter
 • Ansvarar för arkivering av avtal

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen tror vi att du har en bakgrund som assistent och erfarenhet av att arbeta både supporterande och konsultativt. Du trivs i roller där du får utrymme att agera stöd samtidigt som du inte är rädd för att ta egna initiativ och driva projektet. Som person ser vi att du är stresstålig, lyhörd och van att arbeta med flera projekt/uppgifter parallellt. Du är proaktiv samt har en god beslutsförhet, prioriteringsförmåga och flexibilitet. I din roll arbetar du nära andra assistenter och vi ser därför att du är en social lagspelare med hög servicekänsla.

Viktigt för rollen är att du har:

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Stark administrativ och kommunikativ förmåga
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet med start i april och avslut i september. Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta som konsult hos vår kund. Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan