Executive Assistant till en av Sveriges ledande investeringsfirmor

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en koordinerande, administrativ och betydelsefull roll på en av Sveriges ledande investeringsfirmor!

Vår kund är en stabil och internationell investeringsfond med huvudkontor i centrala Stockholm samt med kontor internationellt. Här sitter du i stora och nyrenoverade lokaler tillsammans med ett 20-tal kollegor och i din roll kommer du arbeta i nära samarabete med två andra assistenter.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Arbetstiderna är kontorstider 8.00 – 17.00 men med jouransvar ungefär var tredje helg och i snitt en kväll i veckan. Kompenserad övertid förekommer därav.

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant har du arbetsuppgifter som innefattar att assistera 6-8 icke-partners i investeringsteamet med planering, administration och koordinering av exempelvis resor, möten och konferenser. Du arbetar huvudsakligen administrativt och har stora kontaktytor både internt och externt. I din roll ingår det även att vid behov under dagtid avlasta huvudassistenten till företagets grundare. Vidare har du ungefär var tredje helg samt i snitt en kväll i veckan jouransvar då du assisterar företagets grundare vid behov. Tillsammans med de andra i supportteamet arbetar du med att hålla servicenivån på kontoret hög och du ansvarar för att vara back-up i receptionen vid behov.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du:

  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift
  • God förståelse för system och program, främst i Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av administration, gärna i en assisterande roll
  • Gärna en assistentutbildning, dock inget krav

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en problemlösare som får saker gjorda! För dig är det motiverande att arbeta mot deadlines och du är duktig på att strukturera upp ditt arbete. En förutsättning för att trivas i rollen är att du tycker om att avlasta och ge service till andra, och detta gör du på ett positivt och tillmötesgående sätt. Du är van vid att snabbt växla mellan olika uppgifter och är en följsam, flexibel och prestigelös person. Vi tror även att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Övrigt

Denna rekryteringsprocess sköts av KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. På slutvald kandidat görs en bakgrundskontroll.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan