Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Erfarna lönehandläggare sökes

Om tjänsten

Inför kommande uppdrag söker vi nu dig som vill arbeta som lönehandläggare.
Vi söker dig som är tillgänglig kring Fränsta, Stöde eller Ånge. Alternativt bor du i Sundsvall och är öppen för att pendling till dessa områden.

Ansök redan idag så hamnar du i vår kandidatbank inför framtida uppdrag inom området. Dessa uppdrag kan både vara en inhyrning via KFX till en början med chans till övergång eller en direktrekrytering.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta hela löneprocessen; registrering, justering av redan utbetalade löner, kontroller vid lönebearbetningar, stöd och support. Andra typer av arbetsuppgifter inom löneadministration kan förekomma då det löpande dagliga lönearbetet skall skötas.
Det är en konsultativ och serviceinriktad roll mot chefer och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre-årig gymnasieutbildning. YH-utbildning eller yrkeserfarenhet inom löneområdet som kan bedömas som likvärdig. Det är viktigt att du har kunskaper i Word och Excel samt att du har goda kunskaper av att arbeta med lagar och avtal kopplade till personalområdet. Meriterande om du har erfarenhet av kommunala kollektivavtal.

Det är särskilt meriterande om du har haft systemansvar tidigare samt kunskap i att utveckla löneprocesser för en effektiv och kvalitetssäker lönehantering.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utbilda chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor. Ett intresse för ekonomi och struktur är uppskattat.

Du som söker tjänsten uppskattar ett stort eget ansvar och du är strukturerad samt förstår vikten av att investera tid i goda relationer samt upprätthålla en bra kommunikation inom verksamheten. Du är vidare noggrann med positiv inställning och har mycket energi och engagemang för arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Detta är en allmän annons inför framtida uppdrag och idag finns inget startdatum så skriv gärna i din ansökan från vilket datum du finns tillgänglig alternativt din uppsägningstid på nuvarande arbete.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan